Nederlandse en Belgische motoragenten verkennen parcours BinckBank Tour

HEERENVEEN – Een flink aantal Nederlandse en Belgische motoragenten verkenden zondag het parcours van de BinckBank Tour. Vanaf de start bij het Abe Lenstra stadion reden de agenten in koppels de route. Ook de opbouwe van de catering en het afzetten van de eerste wegen is zondag al begonnen. BinckBank Tour Nederland toppers als Niki Terpstra, Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen zullen aan de start verschijnen. De Belgen zijn tijdens de enige UCI WorldTour wielerronde van de Lage Landen ook sterk vertegenwoordigd met Greg Van Avermaet, Yves Lampaert en tweevoudig eindwinnaar Tim Wellens. Andere internationale toppers aan de start zijn onder andere Marcel Kittel en Michael Valgren Andersen. Eerste etappe: Heerenveen – Bolsward De BinckBank Tour gaat op maandag  van start met een vlakke rit van Heerenveen naar Bolsward.Het is de eerste keer dat deze UCI WorldTour in Heerenveen start. De etappe is 177,3 kilometer lang en gaat om 12.20 uur van start op de...

Lees verder »