3e editie van het Soul & Food Festival op 1 en 2 september

HEERENVEEN – Heerlijk, eerlijk, kleurrijk en betaalbaar genieten van verschillende Foodtrucks en Foodstands dat is waar het Soul & Food Festival voor staat. “Op zaterdag 1 en zondag 2 september organiseren we met trots de 3e editie van het Soul & Food Festival in het mooie en altijd gezellige centrum van Heerenveen. 2 dagen lang volop genieten van een uitgebreide assortiment van Street & Soulfood op het Gemeenteplein in Heerenveen!” aldus Nadia Kappe van de organisatie. Daarnaast kunt u op alle dagen genieten van muziek en vele entertainemt Een gezellige, muzikale & smakelijke Festival voor jong & oud om je vingers erbij af te likken. De heerlijkste festival vanHeerenveen en onderdeel van Heerenveens UITfestival en is gratis toegankelijk! Openingstijden: Zaterdag 1 september van 12.00 uur tot 23.00 uur. Zondag 2 september van 12.00 uur tot 20.00 uur.       Het bericht 3e editie van het Soul & Food Festival...

Lees verder »