Opening ‘Kom op verhaal’ op Schiermonnikoog

Op vrijdag 10 augustus 2018 was het zover. Burgemeester Ineke van Gent hoefde voor deze opening slechts één deurtje verder. Samen met de wethouders Erik Gerbrands en Johan Hagen, betrad zij het ‘Koningshuis’ alwaar zij door Thom Verheul namens ‘Kom op verhaal’ van harte welkom is geheten.De golven van de wind hebben de feestelijke activiteiten vanuit LF 2018 ook naar Schiermonnikoog gevoerd. Onder de paraplu van ‘Kom op verhaal’ zijn er mooie initiatieven ontwikkeld, gedragen door de vele vrijwilligers die het eiland rijk is. Iets om trots op te zijn!Freule Catharina Maria Stachouwer voerde ons even terug in de tijd met haar levensechte act (inclusief stof tot nadenken).Onder grote publieke belangstelling en onder toeziend oog van het bestuur van ’t Heer en Feer en nazaten van Henk en Annie Koning, werd het lint doorgeknipt en geklonken op 3 maanden Schiermonnikoger cultuur, historie en activiteit in het centrum van het dorp.Opening...

Lees verder »