Wateroverlast in Noordoost Fryslân en blikseminslag in Kollum

Na een aantal dikke hoosbuien staat een flink deel van de regio Noordoost Fryslân blank. Er komen meldingen binnen uit Oosternijkerk, Broeksterwâld, De Westereen, Noordbergum en Feanwâlden. In Damwâld viel op de Heerke Ateswei en de Schwartzenbergstraat binnen een uur rond de 60,3 mm water!Bliksem inslag boom KollumDoor een hevige onweersbui boven Kollum sloeg de bliksem in een eikenboom op de Mr Andreaestraat in Kollum ter hoogte van Auto Beerda. De boom die over de weg viel werd opgeruimd  door de brandweer Kollum. Ook waren er putdeksels die omhoog kwam door de vele regen. Het verkeer werd om geleid.Foto's of video's van het wateroverlast? Mail ze naar nieuws@rtvnof.nl.Wateroverlast in Noordoost Fryslân en blikseminslag in Kollum

Lees verder »