Partuur Roelof v.d. Veen wint bouwvakpartij Keatsferiening Lyts Begjin

Afgelopen vrijdag werd door Lyts Begjin de Bouwvak partij georganiseerd. Sponsoren van deze partij waren: BMN Dokkum, Postma Verhuur uit Driezum, Agrilog Opleidingen te Leeuwarden en Slagerij Riemersma uit de Westereen. De kaatsballen werden aangeboden door: Ilse van den Berg, Jasper van der Veen en Bauke André van der Wal. De heren en de dames waren in een gezamenlijke klasse geloot. Dit leverde een mooie lijst met 8 parturen op, waarbij in totaal 4 prijzen waren te vergeven.De kleine finale (verliezersronde) ging tussen het partuur van Minne Groenenveld, Klaas Zwart en Kees Boersma tegen het enige spantsje van deze avond Popke Leffring en Ilse van den Berg. Het regenachtige weer zorgde er mede voor dat het zicht rondom 21:00 uur slecht werd. Met een 5-3 voorsprong voor Minne c.s. werd besloten de kaatswanten maar in de tas te steken.De grote finale ging tussen het partuur van Roelof van der Veen,...

Lees verder »