Velden Sportpark de Greiden voorlopig nog niet bespeelbaar

HEERENVEEN – Maandagochtend is het bestuur van v.v. Nieuweschoot geïnformeerd over een langere sluiting van de velden op Sportpark de Greiden. Begin augustus zijn de velden op ons sportcomplex namelijk door de gemeente Heerenveen geïnspecteerd. En daaruit bleek dat de afgelopen warme en droge periode flinke schade aan de velden heeft veroorzaakt. De gemeente Heerenveen heeft tevens geoordeeld dat de velden momenteel in zo’n slechte staat zijn, dat iedere activiteit op één van de velden alleen nog maar meer schade toebrengt. Sluiting van de velden De gemeente Heerenveen heeft daarom besloten om het hoofdveld en trainingsveld van v.v. Nieuweschoot tot tenminste  1 september 2018 dicht te houden. Tot nadere orde zijn er op die velden geen voetbalactiviteiten mogelijk. Voor veld 2, wat voor de bouwvak gerenoveerd is, geldt dat dit in ieder geval gesloten blijft tot 15 oktober 2018. Prepareren van de velden Het bestuur van v.v. Nieuweschoot realiseert zich...

Lees verder »