Zaterdag 1 september ‘Van Rock Tot Roll op de Nieuwstraat’

HEERENVEEN – Op zaterdag 1 september 2018 zal op de Nieuwstraat in Heerenveen het jaarlijkse straatfestival ‘VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT’ plaatsvinden. Inmiddels is dit gratis muziekfestival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid. De muzikale invulling zal worden gedaan door ‘n 4-tal bands en DJ  in stijl van het thema: “Van Rock Tot Roll’ – muziek door de jaren heen”. Een variatie beginnend bij swingende Rock ’n Roll/Rockabilly met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 & 90 en stevige Rock bands en vaste DJ “Heavy P” , zij zullen elkaar op ’t podium afwisselen tussen 16.00 & 1.00 uur. Voor ’n ieder een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer d.m.v. terrassen en voor de kinderen zal er ’s middags va ca 14.30 uur weer een springkussen aanwezig zijn. UITfestival Het Van Rock tot Roll...

Lees verder »