Primeur voor Camping De 4 Elementen

Camping De 4 Elementen in Stroobos is al een paar jaar open. Gedurende die tijd bouwde de camping langzaam meer naamsbekendheid op. Dit seizoen viert de camping een primeur: voor het eerst stond Camping De 4 Elementen voor langere tijd vol.Het aanhoudende, warme weer heeft onder meer geleid tot de grote bezetting, maar na gesprekken met de campinggasten bleek dat een grote groep toeristen (ook) op het innovatieve zorgconcept van De 4 Elementen afkwam. ‘De 4 Elementen komt over als een mini-samenleving. Een goede afspiegeling van mensen en diensten die we ook in de maatschappij tegenkomen. We wilden van dichtbij zien hoe dat werkt.’Camping De 4 Elementen wordt namelijk gerund door deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken Traject van De 4 Elementen.* Op de camping onderhouden ze het terrein, verzorgen ze de sanitaire voorzieningen en helpen ze in de horeca.Janny Reitsema (Eigenaar/Oprichter De 4 Elementen) vertelt: ‘Dat de camping...

Lees verder »