Voluit vlaggen voor Admiraliteitsdagen

Afgelopen week heeft de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) traditiegetrouw de masten met vlaggen voor de Admiraliteitsdagen geplaatst. Dokkum en omstreken kleuren opnieuw volledig maritiem blauw als vooraankondiging en promotie van het alsmaar groter groeiende event. Ook de verkoop van de Admiraliteitsvlaggen is hiermee van start gegaan, met een bijbehorende vlaggenactie. Zo maak je dit jaar kans op exclusieve VIP-kaarten en vele andere prijzen. De betrokkenheid van inwoners is groot. Er hangen nu alweer blauwe eyecatchers aan de gevels en de eerste belangstellenden voor een nieuwe vlag hebben zich gemeld. Een mooi bewijs dat dit nautische evenement zorgt voor verbinding en saamhorigheid.De Admiraliteitsdagenvlaggen zijn exclusief verkrijgbaar bij de Hema en Van der Gang Herenmode in Dokkum, in drie verschillende formaten. En koop jij dit jaar een nieuwe vlag? Let dan goed op! De organisatie stelt samen met HEMA en DVC een aantal mooie prijzen beschikbaar, waaronder 2 VIP-kaarten voor de zaterdagavond....

Lees verder »