Diamanten huwelijk voor echtpaar Hofstede

Burgemeester Bearn Bilker bracht op donderdagmorgen 16 augustus een bezoek aan het echtpaar Hofstede die op 14 augustus hun Diamanten bruiloft vieren. De heer Hofstede (geb. 17-11-1935) Groningen en mevrouw Keekstra (geb. 29-03-1935) in Egwierum. Ze zijn op 14 augustus 1958 te Zuidlaren getrouwd.Sense Hofstede is geboren op 17 november 1935 te Groningen, met zijn tweelingbroer die na vijf maanden is overleden. Zijn ouders zijn verhuisd naar Zuidlaren, waar zijn vader jarenlang 'huisvader' is geweest van het Protestant Militair Tehuis (PMT) van Pro Rege. Sense heeft 3 zussen en 1 broer, allen zijn nog in leven.Na zijn huwelijk is hij samen met Tietie in Kollum komen wonen. Hij kwam hier voor zijn werk als vertegenwoordiger bij vd Heide in Kollum. Later is hij gaan werken als adviseur luxe keukens en badkamers bij bedrijven in o.a. Leeuwarden en Groningen. Tot zijn 60e heeft hij hierin gewerkt.Tietie Keekstra is op 29 maart...

Lees verder »