Dievengilde op pad in regio

Woensdagochtend kreeg de politie Noardeast-Fryslân een viertal meldingen van inbraken in De Westereen, Hurdegaryp, Oentsjerk en Feanwâlden. In drie gevallen ging dit om een woninginbraak en in een geval om een inbraak in een garage. Er is door collega's ter plaatse onderzoek gedaan en aangifte opgenomen.Tevens kwamen er meerdere meldingen van verdachte situaties binnen in Buitenpost, Hurdegaryp en Tytsjerk. Naar aanleiding hiervan zijn in de nacht van woensdag op donderdag meerdere personen en voertuigen gecontroleerd. Eerder deze week is er ook een aangifte opgenomen van een woninginbraak in Suwâld. De politie vraagt bewoners in Noardeast-Fryslân alert te zijn op verdachte situaties en direct contact op te nemen met de politie.Dievengilde op pad in regio

Lees verder »