Dubbel feest in Meckama State in Kollum

Vandaag was een bijzondere dag in MeckamaState. In Meckama hangen allemaal slingers en zien we verzorgende Tineke v/d Veen lopen met een sluier op en een kroon op haar hoofd.Omdat Tineke op 31 augustus gaat trouwen hadden haar collega’s op haar laatste werkdag (ze heeft nu vakantie en kan ze zich voorbereiden op haar aanstaande huwelijk)  verrast met een mooie kroontje en de sluier die ze alvast mocht dragen. Tineke kon deze verrassing van haar collega’s wel waarderen.Tineke moest op haar beurt de boel nog verder versieren want voor collega.Ina Merkus was het vandaag ook feest. Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Ina begon met werken in Meckama State. Toen werkte ze nog in het oude gebouw. Ina heeft meegemaakt dat er een heel nieuw gebouw is gekomen. In dit nieuwe Meckama State ging Ina verder met werken. En nu 40 jaar later werkt Ina nog steeds met...

Lees verder »