Feestelijke opening Beweegtuin Lauwersoog

Op vrijdag 31 augustus is het zover: de Beweegtuin Lauwersoog zal worden geopend. Om halfvijf zal de openingshandeling worden verricht door burgemeester Koos Wiersma van de Gemeente De Marne.Vanaf vier uur is iedereen welkom bij de Beweegtuin aan de Strandweg, bij de tennisbaan van Tennisvereniging Lauwersoog. Na de opening kan iedereen op verschillende manieren kennis maken met de Beweegtuin door middel van workshops. Voor de allerkleinsten is er een springkussen. Ook kan iedereen onder het genot van een gezellig muziekje genieten van lekkere hapjes en drankjes.De Beweegtuin kwam tot stand door een initiatief van een aantal bewoners van Lauwersoog die meedoen met de twee jaar geleden opgerichte Beweeggroep. Deze groep heeft als doelstelling om iedereen zo lang mogelijk soepel en mobiel te laten zijn. Mensendiecktherapeute Anne Dekker begeleidt deze groep. Omdat deze groep alleen in de wintermaanden terecht kan in Restaurette Schierzicht ontstond de wens om in de zomermaanden ergens...

Lees verder »