Foppe de Haan geeft lezing in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN – Op maandagavond 10 september geeft Foppe de Haan een lezing in de bibliotheek van Heerenveen. Wanneer Foppe de Haan spreekt is iedereen stil. Met zijn verhalen over zijn werkzaamheden met SC Heerenveen, Jong Oranje en Ajax Cape Town weet hij zijn publiek te boeien. Ontwapenend, nuchter, relativerend en met een vleugje Friese humor vertelt Foppe de Haan zijn visie over samenwerken, teambuilding, presteren en motivatie. De kracht van zijn verhaal schuilt in de herkenbaar, de ‘no-nonsense aanpak’ en de eigenzinnige wijze waarop de nuchtere Fries tegen de dingen aankijkt. De avond gaat van start op 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30. Klik voor meer informatie en HIER!  Het bericht Foppe de Haan geeft lezing in bibliotheek Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »