Kraambank Heerenveen zoekt vrijwilligers

HEERENVEEN – Lijkt het jou leuk om je op vrijwillige basis in te zetten voor de Kraambank?  De Kraambank is op zoek naar spontane, gezellige collega’s die een handje willen komen helpen bij de kraambank in Groningen (Queridolaan) of Heerenveen (K.R. Poststraat). Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het ontvangen van klanten voor de Kraambank, ontvangst van spullen die gedoneerd worden aan de Kraambank en het uitzoeken daarvan. Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van dit team? Neem dan even contact op met de klantenservice van Isis (Anita van der Wal) 0513-727042. Daar vertellen ze je graag meer! Meer informatie vind je op www.kraambank.nl Het bericht Kraambank Heerenveen zoekt vrijwilligers verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »