Schotenman skûtsje Akkrum krijgt giek tegen hoofd

LEMMER – Onderzoek in het ziekenhuis van Heerenveen heeft uitgewezen dat het goed gaat met de schotenman van Akkrum. Hij kreeg tijdens de tweede SKS wedstrijd bij Lemmer een giek tegen het hoofd. De situatie liet zich in eerste instantie ernstig aanzien. Later bleek alles gelukkig reuze mee te vallen. Het skûtsje van Akkrum heeft door het ongeluk de wedstrijd moeten verlaten. De giek die bij Akkrum over het dek ging, was van Heerenveen. Schipper Pieter Meeter van Akkrum heeft protest ingediend. De jury moet er een uitspraak over doen. Het skûtsje van Earnewâld was bij hetzelfde incident betrokken. Earnewâld heeft de wedstrijd met averij verlaten.   Het bericht Schotenman skûtsje Akkrum krijgt giek tegen hoofd verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »