Bedrijf uit Akkrum brengt grootste opblaasbare stormbaan in Den Helder

AKKRUM – Jumpverhuur in Akkrum gaat dit jaar opnieuw voor het wereldrecord van de langste opblaasbare stormbaan ter wereld. De teller komt op 515 meter. Dat gebeurt tijdens de Nederlandse tournee van het Air Run Festival 2018, dat dit jaar voor het eerst met een aantal andere attracties, deejays en loungehoek draait. De eerste editie van het Air Run Festival 2018 op zondag 26 augustus in Leeuwarden kent een iets kortere versie van dezelfde stormbaan als in Den Helder. Met meer dan een halve kilometer past de stormbaan net niet op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. De baan in de Friese hoofdstad wordt beperkt tot 450 meter, maar ,,daarmee staat het plein voor de Oldehove ook stampvol’’, vertelt Rik van Raak van Jumpverhuur in Akkrum. Hij gaat deze zomer met het gloednieuwe Air Run Festival op toernee door Nederland. Leeuwarden heeft de primeur, Den Helder, Groningen en Amsterdam volgen, terwijl gesprekken...

Lees verder »