Engelse stockcar-coureurs op Hallumer autocross

Op zaterdag 25 augustus barst het geweld weer los aan de Zuidermiedweg te Hallum. Voor de 55ste keer wordt de oudste cross van Fryslân georganiseerd. Hallum is een bijzondere cross die onder de coureurs erg populair blijft. Dit jaar wordt de Stockcar F1-bokaal ook verreden in Hallum. Deze bokaal, een initiatief van Richard Minnema uit Vrouwenparochie, staat garant voor extra geldprijzen en mooie premies in de manches. De samenwerking tussen de Hallumer Autocross Club en Richard Minnema heeft ervoor gezorgd dat er al een prachtig deelnemersveld is ingeschreven. Op dit moment zijn er al bijna 160 coureurs die aan de start komen, waaronder ruim 50 F1-stockcarrijders. Trots is de organisatie met de toezegging van twee F1-rijders uit Engeland. Bobby Griffin (UK 166) en Richard Woods (UK 268) zullen gaan meestrijden om de hoofdprijs van €1.000,- en de F1-bokaal! Het is niet onwaarschijnlijk dat er nog enkele Engelse rijders aan de...

Lees verder »