Pieter Meeter en bemanning gehuldigd in Akkrum

AKKRUM – Door een uitstekende eindspurt op de laatste dag van het SKS  Skûtsjesilen heeft het Akkrumer Skûtsje beslag weten te leggen op een schitterende 3e plaats in het eindklassement. Pieter Meeter en zijn bemanning werden zaterdagavond op feestelijke wijze in het zonnetje gezet voor deze unieke prestatie. Het Akkrumer Skûtsje voer vergezeld met een vlootschouw het dorp in. Na het afmeren  aan de Boarnswal  ging de complete bemanning onder muzikale begeleiding van Muzykkapel Bjusterbaarlik  richting de Tsjerkebleek aan het Heechein. Hier werden zij onder grote publieke belangstelling  officieel gehuldigd, waarna er gelegenheid is om de bemanning te feliciteren. De avond werd voortgezet met live muziek met medewerking van Men in Black. Foto’s: ©Hielke Weening Het bericht Pieter Meeter en bemanning gehuldigd in Akkrum verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »