Zaterdagavond huldiging Akkrumer Skutsje

AKKRUM – Door een uitstekende eindspurt op de laatste dag van het SKS  Skûtsjesilen heeft het Akkrumer Skutsje beslag weten te leggen op een schitterende 3e plaats in het eindklassement. Wij willen Pieter Meeter en zijn bemanning op feestelijke wijze feliciteren met deze unieke prestatie. Aanstaande zaterdag meert het Skutsje aan in Akkrum, en zal om 19.30 uur aanleggen in de oude Boarn ter hoogte van het Slingeraap-terrein aan de Boarnswal komende vanuit de richting van de Smelle Brege. Zij zullen worden vergezeld met een vlootschouw, dus iedereen met sloep, volgboot, en alles wat kan varen is uitgenodigd om het Skutsje van Akkrum te begeleiden. Boten kunnen om 19.00 uur verzamelen aan it Stalt, waar ook het Akkrumer Skutsje zal starten. Na het afmeren om 19.30 uur aan de Boarnswal  gaat de complete bemanning richting de Tsjerkebleek aan het Heechein, waar zij officieel zullen worden gehuldigd, waarna er gelegenheid is...

Lees verder »