Geslaagde openluchtdienst in de tuin van Meckama State

Veel belangstelling op zondag 19 augustus bij de openluchtdienst. Deze open openluchtdienst werd voor de derde keer gehouden in te tuin van zorgcentrum Meckama State in Kollum.De dienst werd verzorgd door Protestantse gemeente te Kollum. Aanvang van de dienst was om 10.00 uur. Een dienst in de open lucht dat is een totaal andere beleving dan in een kerk zitten.Voorganger was ds. E.J.M. Peersmann, muzikale begeleiding werd verzorgd door Organist is Rein Halbersma en trompettist Eddy Huizinga uit De Westereen. De dienst werd afgesloten met het lied 416 ' Ga met God en Hij zal met je zijn. Na afloop kon men onder het genot van een kopje koffie/ thee of fris even  napraten over de dienst. Voor de kinderen werd er door de kindernevendienst een leuk programma aangeboden. Kano varen en kleuren met stoep krijt.Geslaagde openluchtdienst in de tuin van Meckama State

Lees verder »