“Grutte bal”kaatspartij Nes Dongeradeel

Zaterdag 18 augustus was er een ”bonus” kaatspartij; De Grutte Balpartij, deze partij stond niet op de lijst, maar is er later nog aan toegevoegd en was een leuke afsluiter van het kaatsseizoen 2018!Zoals de naam doet vermoeden, werd er niet met een gewone kaatsbal gekaatst, maar met een grotere zachte bal.Het weer zat erg mee en er was voor de kinderen een springkussen en grote bouwblokken, de kinderen hebben zich dan ook prima vermaakt en voor de hongerige mens was er een broodje hamburger.Na een fijne middag was de prijsuitreiking als volgt; bij de mannen ging de 1ste prijs naar; Louis Keegstra en Johan Osinga,2de prijs;Rients van Dijk en Wybren Cuperus;1ste van afval ronde: Erwin Ytsma en Willem de Jong,2de afvalronde; Jappie de Vries en Gert vd Meulen.De dames:1ste prijs: Aletta Keegstra,2de prijs,Petra Visser,3de prijs: Gerda de Vries.Winnaar van dit kaatsseizoen is Aletta Keegstra. “Grutte bal”kaatspartij Nes Dongeradeel

Lees verder »