Halecup-toernooi belooft spektakel bij Broekster Boys

Zaterdag 25 augustus zal bij Broekster Boys de eerste editie van de Halecup toernooi plaatsvinden. De Halecup is in het leven geroepen om iedereen weer lekker warm te maken voor het nieuwe voetbalseizoen.De trainers krijgen de gelegenheid om te experimenteren met de teamsamenstelling voordat de beker en competitiewedstrijden van start gaan. Voor de supporters is het een prachtige gelegenheid om nader kennis te maken met de nieuwe selecties. Het streven is om de Halecup jaarlijks te gaan organiseren en is deze keer mogelijk gemaakt door de sponsoren: Meubelaxi, Interprimiar Talenbox, AutoFirst Eriton en Venema betonboringen.De organisatie van de Halecup heeft een mooi deelnemersveld weten te vinden. Thuisclub Broekster Boys o.l.v. Patrick Zwart zal met een aantal nieuwe selectiespelers zich (na het behaalde kampioenschap in de 2e klasse) moeten gaan bewijzen in de 1e klasse. Het heeft daarvoor een paar mooie tegenstanders om op dit toernooi de eerste krachtmeting op niveau...

Lees verder »