Nachtkaatsen Morra/Lioessens groot succes

Vrijdagavond werd op het sportveld ‘Tusken de Doarpen’ gekaatst vanaf 21.00 ’s avonds. De kaatsballen iets groter en de schemer, die rond deze tijd alweer vroeg intreedt, werd verdrongen door felle lampen die het veld aangenaam verlichtten.Het trof op deze avond; geen wind en een aangename temperatuur zorgden voor een gezellige sfeer. Maar liefst 16 parturen hadden zich opgegeven. De spannende finale werd rond 2.00 uur beslist op de stand 5-5 6-6 beslist.1e prijs: Nel Bakker, Sieger Boonstra en Jelle Jaap Stiemsma2e prijs: Willy Merkus, Jan de Haan en Wilbert Hiemstra3e prijs: Margriet Lodder, Ype Rispens en Simon Jan Mol3e prijs: Kerstinvd Wagen, Jaap Klijnstra en Adol Braaksma1e prijs VR: Philipus Dijkstra, Margriet Wijtsma en Jan Simon de Haan2e prijs VR: Antsje Mossel, JorntOzenga en Simon FaberNachtkaatsen Morra/Lioessens groot succes

Lees verder »