Programma 11stedenzwemtocht Maarten v/d Weijden Dokkum verzet naar 9.00 uur

Omdat de eerdere verwachte doorkomsttijd van zwemmer Maarten van der Weijden in Dokkum van 07.30 uur niet zal worden gehaald, wordt ook het podiumprogramma uitgesteld. Het podiumprogramma op de Zijl rond de doorkomst van Maarten van der Weijden in Dokkum begint nu om 09.00 uur.Hoe laat Maarten zelf Dokkum maandagochtend zal passeren, is nog onduidelijk. Maarten van der Weijden is op dit moment bezig met zijn 11stedenzwemtocht, waaraan hij vrijdag begon. Rond zijn doorkomst langs het keerpunt in Dokkum heeft Rotary Dokkum een podiumprogramma georganiseerd. Verschillende sprekers zijn uitgenodigd hun verhaal te doen: patiënte en liedjesschrijfster Lisanne Spaander; longarts en columnist Sander de Hosson; plastisch chirurg Danielle Derks en Olympisch kampioen volleybal en geboren Dokkumer Jan Posthuma. Er is een presentatie en uitleg over onderzoek naar kanker, en het geheel wordt opgeluisterd met muziek. Publiek is van harte welkom!Eén na laatste stempelIn Dokkum ontvangt Maarten zijn eennalaatste stempel, voor hij...

Lees verder »