sc Heerenveen speelt gelijk tegen Vitesse

HEERENVEEN – sc Heerenveen is ook in de tweede wedstrijd van de Eredivisie ongeslagen gebleven. In het Abe Lenstra stadion eindigde het duel met Vitesse mede dankzij goed keeperswerk van Warner Hahn in 1-1. Michel Vlap kopte de thuisclub na een halfuur op voorsprong, maar tien minuten voor tijd hielp Tim Matavz de bezoekers aan een punt. Het duel met Vitesse boeide vanaf de eerste minuut. Beide ploegen gingen voor de winst en dat zorgde vanaf het eerste fluitsignaal voor een boeiend schouwspel. Als eerste was Vitesse-aanvaller Bryan Linssen gevaarlijk, toen hij na zeven minuten uit een vrije trap de bal net over het Friese doel kopte. Aan de andere kant liet Michel Vlap van zich spreken. De Sneker middenvelder vond zichzelf na elf minuten terug in vrije positie, maar op het moment dat hij wilde uithalen, werd hij nog net gehinderd door een verdediger van de bezoekers. Ook daarna...

Lees verder »