SC Twijzel heeft zin in nieuw seizoen derde klas

SC Twijzel maakt zich op voor haar tweede seizoen in de derde klasse B. Onder leiding van de nieuwe trainer Johannes Douma uit Buitenpost, is de selectie begonnen aan de voorbereiding. Er wordt fanatiek getraind en Johannes maakt kennis met een gretige groep waar veel energie en plezier van uitstraalt. De eerste selectie bestaat volgend seizoen uit 20 spelers. Nieuw zijn Wytze Pilat (ONT) en Klaas Jan Fokkema (vv Buitenpost). Chris Jan Borgers, Kees Jongsma, Hilbert Hiemstra en Wiebe de Vries gaan de tweede selectie versterken. Ze zijn er trots op dat geen spelers SC Twijzel verlaten. Dit tekent de huidige sfeer binnen de vereniging.Doordat de selectie iets kleiner is dan vorig jaar ontstaat er ruimte om een deel van JO-19 gefaseerd mee te laten trainen. De begeleidingsstaf is versterkt met verzorger Jorrit de Jong en keeperstrainer Jack Kruize. Arjan Douma blijft assistent trainer en gaat in zichzelf en in de vereniging investeren door vanaf september op trainerscursus...

Lees verder »