De mooiste scooter- en motorroutes in en nabij Heerenveen

HEERENVEEN – De omgeving van Heerenveen is ideaal om te verkennen op een scooter of motor. Je zult veel boeren dorpen en rustige binnenwegen tegenkomen. Ook zijn er verschillende plassen en natuurgebieden te vinden. Ben je opzoek naar leuke scooter- en motorroute in de buurt van Heerenveen, lees dan hieronder verder. Rondje Kop van Overijssel (157 km, motorroute) De route ‘Rondje Kop van Overijssel’ begint in de buurt van Zwolle, in Berkum, bij het gebouw van Rijkswaterstaat Oost-Nederland. Natuurlijk heb je wel zelf de keuze om de route op een ander punt te beginnen, zoals in Heerenveen. Als eerste rij je parallel aan de Vecht naar Haerst, waarbij je aan je rechterhand de Bomhofsplas ziet. Hierna vervolg je de route richting het noorden, waarbij je langs Genne en Streukel en door het centrum van Hasselt komt. Hierna vervolg je de route over de N331, waarbij je door kievitsnest, De Veld,...

Lees verder »