Dokkum klaar voor doorkomst van der Weijden

De stad Dokkum maakt zich klaar voor de doorkomst van zwemmer Maarten van der Weijden. Hij is op dit moment bezig met zijn 11stedenzwemtocht, waaraan hij vrijdag begon. Rond zijn doorkomst langs het keerpunt in Dokkum heeft Rotary Dokkum een podiumprogramma georganiseerd, dit zou maandag om 9.00 uur starten maar is tot nader orde uitgesteld. Maarten van der Weijden wordt in de loop van vandaag in Dokkum verwacht, het podiumprogramma op de Zijl zal zo'n twee uur voorafgaande aan zijn doorkomst starten. Ruwe voorspelling is dat doorkomst Dokkum rond 13.30-14.00 kan zijn (onder voorbehoud). De positie van de zwemmer is via deze link te volgen. Op die pagina kunnen ook donaties gedaan voor het goede doel: onderzoek naar kanker.  Bekijk hieronder live beelden vanaf de volgboot van de ElfstedenzwemtochtDokkum klaar voor doorkomst van der Weijden

Lees verder »