Emoties lopen hoog op door ‘spandoekrel’ bij sc Heerenveen

HEERENVEEN – Bij sc Heerenveen is de nodige commotie ontstaan vanwege een spandoek, welke bij de wedstrijd tegen Vitesse is opgehangen bij vak 16. Op het spandoek was de tekst “rust zacht pake, vak 27 paal 8” te lezen. Met het spandoek wilden twee kleinkinderen hun opa een laatste eer bewijzen. Bij binnenkomt in het stadion werd het doek door een steward in beslag genomen. Toch wisten de jongens het spandoek weer te bemachtigen. Het werd opgehangen bij vak 16. Na ongeveer een half uur werd het doek door een steward verwijderd en in beslag genomen. “50 jaar lang heeft mijn pake de SC door dik en dun gesteund, helaas is hij vlak voor het begin van dit voetbalseizoen aan longkanker overleden. Zelfs tijdens zijn ziekte was hij nog aanwezig in het stadion ook al moest hij halverwege de trap even uitrusten”schrijft een van de jongens op Facebook. Daarnaast valt...

Lees verder »