Prachtige opbrengst door Dokkum voor KWF

De ochtend begon eerst met wat regen, maar gelukkig klaarde het al snel op. In de loop van de ochtend liep het plein rond De Zijl langzaam vol. Een grote menigte van mensen zorgden ervoor dat het al vroeg een gezellige boel was. De terrassen zaten dan ook overvol.Door de Rotary van Dokkum was dan ook alles uit de kast getrokken om de mensen te vermaken. Live muziek op het podium, met diverse artiesten. Tot samen met een afbeelding van Maarten op de foto. Dit moment werd ook gebruikt om de collecte pot te vullen, er werd dan ook gul gegeven.Regelmatig kwam er berichten binnen dat Maarten wat later aan zou kommen in Dokkum.Wat de meeste mensen al via de media hadden vernomen werd helaas werkelijkheid. Maarten van der Weijden was voor controle naar het ziekenhuis gebracht. In overleg met hem, zijn artsen en zijn familie werd er besloten dat...

Lees verder »