Scandinavisch succes voor ploeg Anouska Koster

De afgelopen anderhalve week koerste Anouska Koster met WaowDeals Pro Cycling  in  Zweden en Noorwegen. De ploeg boekte met Marianne Vos enkele fraaie zeges. Succesvol begin in ZwedenDe tocht begon voor Anouska en haar ploeggenotes in Zweden waar een ploegentijdrit en een wegrit wachtte tijdens de Crescent Vårgårda. In de ploegentijdrit eindigde WaowDeals  Pro Cycling als 6e, een voorbode voor meer moois dat ging  komen. In de wegrit trok Anouska in het begin van de koers enkele keren ten aanval, maar kreeg geen ruimte van het peloton. Ondanks enkele speldenprikken bleef het peloton erg lang bij elkaar in de Zweedse koers. Pas in de slotfase ontbrandde de koers enigszins. Nadat een solopoging van Anna van der Breggen teniet werd gedaan, maakte de eerste groep zich op voor een sprint.Marianne Vos sneed de laatste bocht uitstekend aan en sloeg zo een klein gaatje op de concurrentie. De Nederlandse hield haar inspanning...

Lees verder »