Afslag Hesseweg Burum gestremd van 3 t/m 14 september

In de periode 3 tot en met 14 september 2018 voert Schagen Infra in opdracht van de provincie Fryslân werkzaamheden uit bij Burum.De verharding van de N355 wordt vervangen ter plaatse van de kruising met de Hessenweg, tussen km 20.090 en km 30.210. Daarnaast wordt een veilige fietsoversteek gerealiseerd.Voor de veiligheid van zowel de weggebruikers en de werknemers op het werk wordt het gehele werkvak afgesloten van 3 t/m 14 september. Of zoveel korter als mogelijk en langer als noodzakelijk. Gedurende deze periode is er een omleidingsroute van toepassing die door middel van borden en pijlen wordt aangegeven. We begrijpen dat deze maatregelen enige hinder veroorzaken en vragen daarom bij deze om begrip.Afslag Hesseweg Burum gestremd van 3 t/m 14 september

Lees verder »