De drie beste tips voor een regenachtige vakantiedag

Ja, de zomervakantie is in volle gang. Zes weken heerlijk vrij en doen waar je zelf zin in hebt. Voor de kinderen dan. Voor jou als ouder(s) is dit misschien wat minder fijn. Naast de geplande vakantie in binnen- of buitenland moet er ook gewoon nog gewerkt worden want zes weken verlof gaat niet voor iedere ouder op. Ga je niet weg of heb je wel dagen genoeg? Wat doe je dan om de tijd door te komen? Als het mooi weer is, kun je lekker zwemmen of naar het strand. Er zijn uitjes genoeg te verzinnen. Maar heb je ook al plannen voor de minder mooie dagen? Daarom hier wat tips voor kinderen én ouders zodat jullie je niet hoeven te vervelen als het weer een keertje tegen zit. Koop schoolspullen onlineHet ene kind heeft erg veel zin in het nieuwe schooljaar. Het andere denkt er liever nog helemaal...

Lees verder »