Feest bij 50 jaar Triumphera in Kollum

Zaterdag 8 september een 50jarig jubileumfeest in de van der Bij Hal in Kollum. Vanaf 13:30 zijn er clinics voor volleyballers die gegeven worden door Lycurgus Groningen (landskampioen op hoogste niveau NL).Om  17:00 uur vindt er een wedstrijd plaats tussen Lycurgus en een belgisch team plaats. Het organiseren van een wedstrijd op dit hoge niveau was alweer een tijd geleden voor Triumphera.De jubileumcommissie heeft een mooi programma in elkaar gezet voor leden, oud-leden maar ook voor alle volleyballiefhebbers in Kollum en omstreken. Alle sportliefhebbers zijn van harte welkom om bij deze topwedstrijd te komen kijken. Voorgaande wedstrijden in de vd Bijhal waren altijd goed bezocht en zorgden voor volle tribunes en veel gezelligheid nadien. Wanneer u zeker wilt zijn van een kaartje voor de wedstrijd kunt u deze alvast reserveren via triumphera50@gmail.com.Vanwege het 50 jarige jubileum is Triumphera nog op zoek naar oud-leden die samen met ons dit jubileum willen vieren....

Lees verder »