Landskampioen Lycurgus naar Heerenveen

HEERENVEEN – Op 1 september speelt de landskampioen van het volleybal, Abiant Lygurgus, een oefenwedstrijd tegen Draisma Dynamo in de sporthal van Sportstad Heerenveen. De voorbereiding van Abiant Lycurgus op het nieuwe seizoen begint met een inmiddels traditionele tour door de regio. Het doel hiervan is divers. Het inspireren van de jeugd, het delen van kennis aan trainers en als landskampioen maatschappelijk zichtbaar zijn. Dit jaar gaat de voorbereiding van Abiant Lycurgus via Heerenveen en Lissabon naar Lüneburg om in oktober weer vol energie van start te gaan met het nieuwe seizoen. Kom kijken naar top volleybal op het hoogste niveau en scoor alle handtekeningen van jouw favoriete spelers! Ticketverkoop> Het bericht Landskampioen Lycurgus naar Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »