Nieuw asfalt aangebracht op Meyerweg in De Knipe

DE KNIPE – De wegwerkers van KWS in De Knipe hebben deze vakantie niet stilgezeten. Dagelijks wordt er gewerkt aan de Meyerweg. Deze wordt de komende maanden helemaal aangepakt. Deze week is men gestart met het asfalteren. De weg is daarom geheel afgesloten. Aan het einde van de week kan het verkeer weer gebruik maken van de Meyerweg. De bedrijven in de straat zijn gewoon geopend. Men kan net buiten De Knipe parkeren en vervolgens te voet naar de winkel of kapper. De werkzaamheden gaan na het asfalteren verder met het aanpakken van de voetpaden en het herinrichten van het gebied. Medio december hoopt men klaar te zijn met de herinrichting. Een lang gekoesterde wens van de dorpsbewoners gaat in vervulling. Er was al jaren sprake van ergernis door het snelle rijden van automobilisten. Na de werkzaamheden zal de weg een stuk veiliger zijn. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Nieuw...

Lees verder »