Harkema-Opeinde gastheer Meku Proline-toernooi

Harkema-Opeinde maakt zich op voor het Meku Proline-toernooi. Zaterdag barst het jaarlijkse voorbereidingstoernooi – dat dit jaar voor de 22ste keer wordt gehouden – weer in alle hevigheid los. Net als de editie van 2017 heeft de toernooi-organisatie weer een deelnemersveld samengesteld dat louter bestaat uit clubs uit de regio. Alle duels die gespeeld gaan worden vallen onder de noemer streekderby.Het verleden heeft uitgewezen dat het op het Harkemaster toernooi zelden uitmaakt in welke klasse deelnemers uitkomen; de toernooiwinnaar is bij lange na niet altijd de hoogst spelende vereniging. Dat bleek vorig jaar eens te meer, toen vijfdeklasser Houtigehage met de hoogste eer streek. De Hagenaren zijn ook dit jaar weer van de partij en zullen er zonder meer op uit zijn om het kunststukje van vorig seizoen te herhalen. De winst van Houtigehage zal ook de andere deelnemende vijfdeklasser, VVT, hoop geven. De “Heidepyken” bivakkeren al enkele jaren in...

Lees verder »