Thema “Alzheimer Experience” bij Alzheimer Café in Mariënbosch

HEERENVEEN – Op maandagavond 3 september a.s. zijn belangstellenden weer vanaf 19.00 uur welkom in het Alzheimer Café bij zorgcentrum Mariënbosch aan de Fok in Heerenveen. Thema van deze avond is: “Alzheimer Experience” d.m.v. vertoonde filmpjes kunt u: door de ogen van de mens met dementie Alzheimer een stukje mee beleven Door mw. W.v/d Veen casemanager, Thuiszorg Het programma begint om 19.30 uur. Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en hulpverleners. De organisatie is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland,  Meriant, Zorggroep Sint Maarten (Mariënbosch), ziekenhuis Tjongerschans en Gemeente Heerenveen. Het bericht Thema “Alzheimer Experience” bij Alzheimer Café in Mariënbosch verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »