Tienduizendste bezoeker voor Museum ‘t Fiskershúske

Op dinsdag 21 augustus, mochten medewerkers van museum ’t Fiskershúske in Moddergat de tienduizendste bezoeker van het seizoen verwelkomen.De familie Thorsten uit het Duitse Karlsruhe is dit jaar de tienduizendste bezoeker. Van het museum kregen Jahraus, Simonen, Emma, Lasse en Ida een taart en het boek ‘De ramp van Moddergat’ overhandigd. Het gezin zit twee weken in een vakantiewoning in Wierum en bezoekt ’t Fiskershúske al in de eerste week. Ook een bezoek aan een van de eilanden en Dokkum staan in de planning. De dochters gaan nog paardrijden.Het museum is nog open tot en met 31 oktober, met op 27 oktober een verhalentocht tijdens de ‘Nacht van de nacht’. Ook is het museum in de hele kerstvakantie open.Tienduizendste bezoeker voor Museum ‘t Fiskershúske

Lees verder »