Vrijdag 31 augustus 73e gondelvaart in Aldeboarn

ALDEBOARN – Op vrijdag 31 augustus gaat om 21:00 de 73e Gondelvaart in Aldeboarn van start. Laat je verrassen door prachtige theatervoorstellingen (met elk een eigen thema) die aan je voorbij varen in hartje Aldeboarn. De gondels varen door het riviertje De Boorne over een lengte van ongeveer 2 kilometer heen en terug. Dat er in het donker wordt gevaren maakt het geheel extra bijzonder en sprookjesachtig. Voorafgaand aan de Gondelvaart is er vanaf 17:00 de gezellige traditionele jaarmarkt, met ook dit jaar weer bijzondere en verrassende (straattheater) acts. Ook muziek ontbreekt er niet op de jaarmarkt. Gondelvaart Aldeboarn: Al 73 jaar Cultuur & Spektakel op het water! Je bezoek meer dan waard!  Entree: 7 euro. Kinderen t/m 12 jaar gratis! Foto: ©Hielke Weening (Gondelvaart 2017) Het bericht Vrijdag 31 augustus 73e gondelvaart in Aldeboarn verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »