Zakenman Jan Michiel van der Gang te gast in De Simmer fan…

De vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF zijn ook in de zomer actief. Elk weekend is het programma: De Simmer te horen. Hierin is elke zaterdagmiddag veel aandacht voor nieuws, evenementen en muziek uit de regio. Tevens zijn er nieuwsgierige gesprekken met bijzondere inwoners van Noordoost Fryslân te horen.In de laatste radiouitzending is zakenman Jan Michiel van der Gang te gast. In zijn kledingwinkel in Dokkum sprak verslaggeefster Lisa Taekeam met hem over de regio, de vakanties, muziek en het ondernemen. Jan Michiel zocht zelf de muziek uit, die we draaien in dit uur van De Simmer fan.Op 25 augustus tussen 11:00 uur en 12:00 uur kunt u luisteren naar De Simmer fan Anouska Koster. De Simmer fan Jan Michiel van der Gang is te beluisteren van 12:00 uur en 13:00 uur op Streekomroep RTV NOF. De herhaling wordt uitgezonden op zaterdag 1 september 13:00 uur en 14:00 uur.Zakenman Jan Michiel...

Lees verder »