Feestelijke jubileumeditie Berneguod

Inmiddels een begrip in Kollumerzwaag en omstreken, Berneguod. De tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs, die dit keer voor de 10e keer wordt georganiseerd. Jonge gezinnen uit de regio kijken al weken uit naar deze kinderkledingbeurs.Dé kans om voor spotprijzen een leuke en hippe 'nieuwe' garderobe voor de kinderen aan te schaffen. Voor wie nog niet bekend is met het fenomeen kledingbeurs legt de organisatie het graag nog een keer uit: “In totaal brengen 50 inbrengers kinderkleding en speelgoed in wat ze te koop willen aanbieden. Waarvan ieder maximaal 3 tassen. De inbrenger bepaald de prijs. Wij zorgen vervolgens samen met onze vele vrijwilligers voor een super mooie pop-up winkel in de Trije Doarpen.Aan het einde van de verkoopdag kunnen de inbrengers hun opbrengst van de verkochte spullen ophalen en wordt een groot deel van de niet verkochte spullen gedoneerd aan het goede doel. Wij ontvangen een klein deel van opbrengst waarvan...

Lees verder »