Leerlingen in actie voor meer spelen en bewegen tijdens én na schooltijd

HEERENVEEN – Woensdag 12 september wordt het grote startschot voor de tweede actieperiode van De Kleine Jantje Beton Loterij gegeven. Van 12 t/m 26 september verkopen ruim 60.000 leerlingen van de in totaal 500 basisscholen lootjes. In dde gemeente Heerenveen doen drie scholen mee aan de actie. Dit zijn: Christelijke Basisschool De Hoeksteen uit Heerenveen, De MR J.B Kanschool uit Jubbega en OBS De Compagnonsschool uit De Knipe. Niet alleen via het traditionele boekje, maar ook via de “Tikkie jij bent ‘m !” SMS-actie. “Tikkie jij bent ‘m!” Nieuw voor de leerlingen van deelnemende scholen is de “Tikkie jij bent ‘m!” SMS-actie. Met deze SMS-actie kunnen ook lootjes worden verkocht aan iedereen die verder weg woont. Ouders van deelnemende leerlingen kunnen kennissen, familie en vrienden via de “Tikkie jij bent ‘m!” actie! uitnodigen De Kleine Jantje Loterij te steunen. Niet alleen vrienden en familie van de leerlingen kunnen helpen. Voor...

Lees verder »