Friese Boys en de lauwers spelen doelpuntrijk duel

Friese Boys en De Lauwers speelden dinsdagavond een oefenduel. Het werd een wedstrijd met veel goals. De Lauwers won uiteindelijk met 3-5. Nog maar nauwelijks was het duel begonnen of Friese Boys stond al op voorsprong.Na een voorzet van Jelmer Brinkman kopte Sander Hoekstra raak, 1-0. Niet veel later was weer raak toen Sander Hoekstra vrijstaand doeltreffend uithaalde, 2-0. De Lauwers wist daarna tegen te scoren. Na een aanval via Wouters Broers en Luit Zuidersma schoot laatstgenoemde de bal achter doelman Jelmer Bloem, 2-1. De Lauwers mocht na een overtreding vervolgens een strafschop nemen maar Jeffrey Brink raakte vanaf elf meter de lat. Marten Starkenburg miste vervolgens de kans op 3-1.De Lauwers maakte daarna gelijk toen Wouter Broers raakschoot na een voorzet van Redmar Dijkstra, 2-2. Direct na de thee namen de gasten een voorsprong toen Redmar Dijkstra zelf raakschoot, 2-3. Na een corner scoorde De Lauwers opnieuw via Thomas Nieuwenhuis,...

Lees verder »