leuke biljartwedstrijd bij Biljartvereniging DTD te Kollumerzwaag.

In verband met de feestweek te Kollumerzwaag heeft de Oranjevereniging in samenwerking met Biljartclub DTD een Oranjetournooi voor leden georganiseerd.In totaal hebben hieraan 20 plaatselijke deelnemers meegedaan.De deelnemers kwamen 2 keer in actie, waarbij de eerste keer het librespel en de tweede keer het bandstoten werden gespeeld. De Oranjevereniging had een 6 tal prijzen beschikbaar, wat door de deelnemers zeer op prijs werd gesteld. Om half twee werd met de eerste partijen begonnen en om vier uur was de laatste partij. Tussentijds kregen de deelnemers nog een kopje koffie en een paar consumpties met een hapje aangeboden. Deze versterkingen kwamen goed van pas om tot een optimale presentatie te komen.Jan Zuidersma kwam uitstekend voor de dag door het Libre en het Bandstoten met 55 en 36 caramboles de hoogste over 15 beurten te laten noteren.De uiteindelijke winnaars waren: Jaring Feenstra, Taede Hiemstra, Jaring Meijer, Willem Veenstra, Jan Zuidersma en Dick van...

Lees verder »