Opening Vrouwentop door Jannewietske de Vries

HEERENVEEN – Topvrouw en aankomend burgemeester Jannewietske de Vries van Súdwest-Fryslân gaat de Vrouwentop 2018 openen! Deze dag op vrijdag 5 oktober aanstaande in het Abe Lenstra Stadion is een dag voor en door vrouwen, met als thema: het delen van de macht, kracht en pracht van vrouwen. Jannewietske de Vries past helemaal bij dit thema, want zij heeft in haar diverse bestuurlijke en zakelijke functies reeds veel voor de maatschappij betekend. Ook was zij initiatiefneemster om Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstand 2018 te maken. Het event op 5 oktober wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door enthousiaste vrouwen uit zakelijk en dienstverlenend Heerenveen. Een inspirerende netwerkdag met sprekers, workshops, entertainment en een vrouwenvoetbalmach, waarbij ook de mannen welkom zijn! Voor meer informatie zie www.vrouwentop.nl

Lees verder »