PB: Zilveren Draagpenningen voor leden en Grote Zilveren Medaille voor voorzitter EHBO-vereniging Buitenpost

Dinsdagavond 11 september Tijdens de jaarvergadering van de EHBO afdeling Buitenpost - Gerkesklooster zijn 3 jubilarissen van de vereniging in het zonnetje gezet.Anja Bruining en Sjoukje Venema zijn beide 25 jaar in het bezit van een EHBO diploma, lid van een EHBO vereniging en hebben zich regelmatig ingezet als hulpverlener. Zij ontvingen uit handen van voorzitter Jan van der Bij een Zilveren Draagpenning en een EHBO tas met inhoud. Ook Kina Fennema heeft dit jaar 25 jaar haar diploma, maar zij was verhinderd bij de uitreiking. Van der Bij kreeg op zijn beurt zelf een bijzondere onderscheiding: de Grote Zilveren Medaille.Siebe Boomsma van het districtsbestuur van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO gaf Van der Bij deze dr. C.B. Tilanus jr. onderscheiding voor zijn bijzondere inzet voor de EHBO. Jan van der Bij is dit jaar 40 jaar in het bezit van een diploma, al vele jaren werkzaam op diverse bestuursniveaus...

Lees verder »