Optocht Kollumerzwaag succes

Foto reportage op tocht Kollumerzwaag - Veenklooster. Donderdagmorgen 13 sept door het prachtige weer was er weer veel publiek op de been om een groot aantal versierde wagens en fietsen te bewonderen tijdens de feestweek in Kollumerzwaag en Veenklooster.Er deden 61 praalwagens en geluidswagens mee en meer dan honderd versierde fietsen. De rit ging langs Kollumerzwaag, De Westereen en terug naar VeenkloosterDit jaar lag het niveau zoals elk jaar weer enorm hoog. De jeugd was weer in grote getale aanwezig wat altijd zeer gewaardeerd wordt door publiek en organisatie. Een groot aantal toeschouwers stond aan de kant van de weg het schouwspel te bewonderen.Donderdagavond volgde het tweede gedeelte van de optocht dan kan het publiek weer genieten. De Oranjevereniging van Kollumerzwaag kan dan ook met recht trots zijn op de editie 2018.Uitslag volgt:Optocht Kollumerzwaag succes

Lees verder »