VERMIST: 22-jarige Patrick Koekebakker uit Oosthem al week verdwenen

ALMERE HAVEN/HEEG – De 22-jarige Patrick Koekebakker uit Oosthem is sinds donderdag 6 september vermist vanuit Almere Haven. Hij is op zijn boot Clara vertrokken, vanaf de Sluiskade in Almere. Hij zou in de richting van Heeg varen, maar is daar tot nog toe nog steeds niet aangekomen. De politie is op zoek naar Patrick en zijn boot Clara. De boot is een motorboot; wit van kleur, blauw doek/dek achterop. Genaamd “Clara”. Patrick is lang, heeft een slank tot mager postuur. Zijn haar is blond. Hij loopt met zijn voeten naar binnen. Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Roepnaam: Patrick Naam: Patrick Koekebakker Geboortedatum: 19-03-1996 Huidige leeftijd: 22 Lengte: 190 cm Haarkleur: Blond Oogkleur: Blauw Geslacht: Man

Lees verder »